Art of Broken Pieces

  • Keltainen talo
  • 07.05.2022 10:00
  • Myynti on päättynyt.

Art of Broken Pieces kutsuu sinut tutkimaan kehosuhdettasi turvallisessa ympäristössä.

Art of Broken Pieces on Anna Estolan ja Sanna Kärkkäisen kehittämä taidetuokio, joka käsittelee kehollisuutta ja säröjen kauneutta. Taidetuokiossa kokijalla on mahdollisuus hiljentyä hetkeksi oman kehon ja sen kertomien tarinoiden äärelle. Tuokio mukailee ryhmäliikuntatunneilta tuttua muotoa, jossa osallistujat astettuvat tilaan omalle paikalleen joogamaton päälle. Jumppatunnin sijaan tuokio sisältää ohjattua yksilötyöskentelyä, jonka kattoteema on osallistujan oma kehosuhde ja työkaluina erilaiset taidelähtöiset menetelmät kuten kirjoittaminen ja rentoutuminen.

Jokainen osallistuja voi lähestyä harjoitteita omista lähtökohdistaan käsin, eikä osallistuminen tapahtumaan edellytä aikaisempaa kokemusta taidelähtöisistä menetelmistä tai liikkeellisestä työskentelystä. Tuokion aikana tehtävät harjoitteet ovat vain osallistujia varten eikä sen aikana nousevia asioita tarvitse jakaa muiden osallistujien kesken. Taidetuokio voi toimia terapeuttisena kokemuksena, mutta huomioithan, että tuokio ei ole varsinaista terapiatyöskentelyä. Työpaja on mahdollisuus hiljentyä oman kehon äärelle lempeässä ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Taidetuokiossa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteissa ja painotamme suostumuksellisuutta, kehorauhaa ja itsemääräämisoikeutta.

Lämpimästi tervetuloa pysähtymään hetkeksi kehon ja sen kertomien tarinoiden äärelle, juuri sellaisena kuin olet!

Ostathan lippusi hyvissä ajoin, jotta ehdit vastaanottaa ja tehdä teokseen liittyvän ennakkotehtävän. Teos sopii kaikille sukupuolille. Taidetuokiossa ei ole varsinaista ikärajaa, mutta työpaja on suunnattu aikuisille.

TuoteHintaMäärä
Pääsylippu €12.00
Pääsylippu (työtön, opiskelija, eläkeläinen, vähävarainen) €10.00